Brochure Italstudio 2018 – wat is er nieuw?

We bezoeken elk jaar een groot aantal scholen zodat we op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen. 

Brochure Italstudio 2018

In de nieuwe brochure Italstudio 2018 staat alles over de nieuwe cursussen. Ook vind je informatie over bestemmingen en algemene informatie over steden in de brochure. Wij kennen veel medewerkers persoonlijk op de scholen waar we de cursussen aanbieden. Dit is een groot voordeel omdat we hierdoor goed advies kunnen geven over passende cursussen en omdat we meer voor elkaar kunnen krijgen bij de scholen.

Bestemmingen

In de brochure is een aantal nieuwe bestemmingen te vinden. Zo is er vlak bij de Zwitserse grens een stad, Como, waar je het hele jaar door Italiaans kunt leren. Dit kan individueel of in groepsverband. In de brochure 2018 vind je onze nieuwe bestemming in Como en de school in Turijn. Deze school organiseert in 2018 tevens minigroep-lessen in Acqui Terme in de heuvels van Monferrrato van maart t/m oktober! Het is gelegen in een prachtige middeleeuwse stad Acqui Terme. Deze plek is omringd door wijngaarden en de heuvels van Monferrato.

Nieuw cursusaanbod

Evenals de nieuwe bestemmingen is er ook een aantal nieuwe cursussen die in de brochure van 2018 worden aangeboden.
Het gap semester is een nieuw tussenjaar programma. Dit programma duurt 18 weken. Naast een gap year cursus van 8 maanden kun je nu dus ook een korter programma volgen inclusief taaldiploma. Daarnaast hebben we het programma Lingua & Arte in Perugia (incl. elke dag excursies), deze cursus is vooral bedoeld voor de kunstliefhebber die naast kunst ook Italiaanse taalcursussen wilt volgen op (half)gevorderd niveau.
Liever een unieke kookcursus in combinatie met een taalcursus? Deze zijn dit jaar beschikbaar in: Assisi, Urbino (koken met Rossini) en Taormina (kookcursus met chef).
Voor sportieve mensen zijn er in verschillende steden leuke activiteiten beschikbaar. Zo kun je outdoorsporten in Taormina, fitwalking in Turijn, je kunt ook fietsen in Urbino of yoga training volgen in Capo Vaticano en Portico di Romagna. Informeer bij ons zeker naar de mogelijkheden.

Contact en brochure Italstudio

Voor meer informatie over de nieuwe brochure kun je die hier fysiek aanvragen of Bekijk de pdf van brochure Italstudio 2018. Mocht je vragen hebben kan je ons telefonisch bereiken via: (+31) 0345-520152 of mailen naar: info@italstudio.nl.
Langskomen mag ook, alleen op afspraak.