Italstudio hanteert lage prijzen voor een cursus Italiaans!

Waarom? Omdat wij vinden dat Italiaans leren in Italië betaalbaar moet zijn voor iedereen! Wat zijn de prijzen voor een cursus Italiaans? Een goede cursus hoeft niet duur te zijn, een hoge prijs staat niet altijd voor kwaliteit. Een bekwame, enthousiaste docent, goed lesmateriaal, een kleine klas en een prettige lesomgeving zijn het allerbelangrijkste. Als je niet al te veel eisen stelt aan de accommodatie, kun je al voor weinig geld enkele maanden in Italië verblijven om Italiaanse les te volgen. Uiteraard kun je ook een duurdere accommodatie met meer comfort reserveren.

Prijzen van cursussen Italiaans en accommodaties die wij aanbieden worden bij iedere school vermeld. Wij bieden cursussen aan in veel verschillende steden in Italië
Klik op alle taalscholen en je vindt ons complete aanbod aan taalreizen in Italië & prijzen voor een cursus Italiaans.

Geen boekingskosten!

Wij houden de prijzen laag door de prijzen van de cursussen en de accommodatie niet te verhogen met extra toeslagen of administratiekosten! Onze bemiddeling wordt door de taalscholen in Italië bekostigd en niet door de cursisten!
Ter illustratie hiervan vermelden wij alle prijzen in euro’s van zowel de Italiaanse cursussen als van de accommodatie. Sommige scholen berekenen inschrijfgeld en in die gevallen staan de bedragen onder de tabellen met de cursusprijzen. Diezelfde prijzen berekenen de scholen namelijk aan iedereen die zich inschrijft voor een cursus, al dan niet met accommodatie.
In een aantal gevallen zijn de prijzen van Italstudio zelfs lager dan de officiële prijzen van de scholen, omdat wij korting voor onze cursisten bedongen hebben.
Op deze website vind je van elke school de prijzen, data en het volledige programma vermeld per school. Als niet alles duidelijk is en je zou graag persoonlijk advies of uitleg willen krijgen, geen probleem! Geef ons een belletje op 0345-520152, mail ons of kom eens langs op een beurs of op ons kantoor.

Binnen het cursus geld valt over het algemeen:

  • Inschalingtest
  • Cursuslessen
  • Lesmateriaal
  • Certificaat van deelname en studentenpas die vaak korting op verschillende plaatselijke faciliteiten geeft (varieert per school)

 

activiteitenschema & prijzen voor een cursus Italiaans