Boek nu je taalreis!
Wanneer

Schrijf je bij voorkeur zo spoedig mogelijk in, hoe eerder hoe beter. Wil je op korte termijn boeken, dan kun je ook de beschikbaarheid opvragen, telefonisch of per email.
Last-minute boekingen zijn vaak wel mogelijk, mits je keuze nog beschikbaar is.
N.B. Italstudio berekent geen bemiddelings- of administratiekosten en ook geen toeslagen bij last-minute boekingen!

Hoe inschrijven

Je kunt alleen reserveren door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te verzenden. Dit kan online via deze site of via het formulier in de Italstudio brochure (ook te downloaden via deze site). Wij adviseren vóór inschrijving eerst de algemene voorwaarden van Italstudio door te lezen en de belangrijke informatie hieronder. De inschrijving is bindend, zodra je het formulier verzonden hebt (het inschrijfformulier is daarom geen formulier om prijzen of beschikbaarheid op te vragen).
Je ontvangt zelf ook een bevestiging van de inschrijving op het door jou ingevulde e-mailadres.  Wij sturen je vervolgens binnen enkele dagen de boekingsbevestiging of we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te overleggen.
Wacht op onze bevestiging alvorens het vervoer te boeken, omdat wij eerst de beschikbaarheid moeten controleren. Als de reis niet beschikbaar is, zullen wij contact opnemen en een alternatief bieden.
Je gaat pas aanbetalen nadat je de boekingsbevestiging van ons hebt ontvangen!

venetie

Hoe betalen

Na bevestiging moet je per omgaande per bank een aanbetaling naar Italstudio overmaken van gemiddeld 20-30% van de cursussom. Na de aanbetaling, ontvang je een brief met de benodigde informatie. De resterende cursussom moet je meestal uiterlijk bij aanvang van de cursus aan de school betalen. In een aantal gevallen moet je de resterende cursussom rechtstreeks overmaken naar de school en dient het bedrag binnen de gestelde termijn in het bezit van de school te zijn. De informatie hierover stuurt Italstudio bij de boekingsbevestiging. Ongeveer 1 à 2 weken voor aanvang van de cursus ontvang je het adres van de geboekte accommodatie (als je die ook geboekt hebt). De huursom dient meestal uiterlijk binnen twee dagen na aankomst contant aan de verhuurder betaald te worden. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar (uitgezonderd de speciale zomercursussen voor jongeren).

Reis

Je reis naar Italië moet zelf regelen, kijk daarom vóór het boeken alvast naar de mogelijkheden. Bij elke bestemming vind je uitgebreide informatie over de bereikbaarheid en kijk ook bij de links.

Belangrijke informatie voor inschrijving!
  • Alle prijzen zijn per persoon, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
  • Absolute beginners moeten op de startdatum voor beginners starten. Ben je geen beginner en wil je graag starten op een dag die niet als startdatum vermeld is, neem dan even contact met Italstudio op, vaak blijkt het toch mogelijk.
  • Aankomst is in principe op zondag en vertrek op zaterdag, tenzij anders vermeld.
  • Accommodatie kan ook gehuurd worden voor een kortere of langere periode dan vermeld, maar altijd voor de duur van de cursus!
  • De huursom is meestal inclusief verbruikskosten en bedlinnen, tenzij anders vermeld. Handdoeken moeten vaak zelf meegenomen worden (voor vertrek ontvang je informatie hierover).
  • Indien de prijzen van hotels en (studio)appartementen niet vermeld worden, kunnen wij deze meestal wel opvragen.
  • Op nationale en lokale feestdagen worden er – op een enkele school na – geen lessen gegeven en zijn de scholen gesloten. De lessen die uitvallen worden niet ingehaald of gecompenseerd, tenzij dit uitdrukkelijk vermeld wordt.
    Nationale feestdagen: 6 januari, Pasen, 25 april, 1 mei, 24 juni (in Florence), 29 juni (Rome), 15 augustus, 1 november, 7 december (Milaan), 8 december en Kerstmis.

 

Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.
Bij een eventuele annulering dien je wel de algemene voorwaarden in acht te nemen. Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten.

Boek nu