Boek nu je taalreis!
Cultureel en sociaal vrijetijdsprogramma

Alle scholen bieden naast het taal- en cultuuronderwijs ook een cultureel en sociaal vrijetijdsprogramma.
Deze activiteiten stellen je enerzijds in de gelegenheid om kennis te maken met de Italiaanse cultuur en leefgewoonten en anderzijds om contacten te leggen met medecursisten. De extra activiteiten worden facultatief aangeboden, het staat je dus vrij om hieraan deel te nemen, uiteraard kun je ook zelf of met medecursisten van alles ondernemen.

cursisten in Verona

Afhankelijk van de school en van de interesse van de cursisten vallen hieronder: stads- en museumrondleidingen, excursies, filmvoorstellingen, sportactiviteiten, lezingen, kookdemonstraties, gezamenlijke etentjes enzovoorts. Het activiteitenprogramma wordt door elke school op eigen wijze ingevuld. De scholen maken per week (of per maand) een programma bekend en zodra je op de school bent, ontvang je op het secretariaat alle informatie hierover en dan pas kun je je hiervoor opgeven. Wij kunnen dus niet van te voren aangeven welke activiteiten zullen plaatsvinden.

Culturele, gastronomische en sportieve arrangementen

Italstudio biedt ook vele aantrekkelijke arrangementen (soms ook zonder taalcursus) waarbij je een cultureel, gastronomisch, sportief, 50-plus of jongeren programma kunt reserveren, lees verder bij onze programma’s.

boottrip

Boek nu