Joost Eyck

Ik kan meteen zeggen dat dit het beste jaar is geweest voor mij tot nu toe! Gewoonweg fantastisch! Over de school zelf heb ik weinig aan te merken. Een perfecte ligging, over het algemeen alleen maar leuke en interessante leraren/leraressen en een goede studiewijze. Het geduld van de leraren vond ik ook erg positief!
Het academisch jaar is mij verder ook goed bevallen. Alleen vond ik dat niet alles helemaal helder werd aangegeven wanneer nou wat zou plaatsvinden. Dat werd meestal wat laat gedaan, maar ach ja het blijft Italië. Ik vind de indeling van de cursus wel perfect. Dat je eerst puur en alleen Italiaans krijgt onderwezen en pas later overgaat op andere vakken. Aan de andere kant maakt het het Italiaans op een gegeven moment ook wel een beetje saai.
Het appartement waar ik de volle 8 maanden in ben verbleven (in de Borgo San Lorenzo) had een super ligging maar het appartement zelf viel wat tegen.
De voorlichting en afhandeling van Italstudio vind ik wel erg goed. Ik heb nauwelijks problemen ondervonden dus heb verder weinig contact met Italstudio op hoeven nemen. Maar het is mij wel prima bevallen om via jullie dit jaar te hebben geregeld. Het is gewoon echt een aanrader voor iedereen!

Bekijk ook reacties van:
Florence Taalreizen