CORONA UPDATE

Coronavirus – update

Wij begrijpen dat velen zich zorgen maken over het doorgaan van hun taalvakantie. Italië is net als vele andere landen diep getroffen door het Coronavirus en dat heeft een enorme impact op de bevolking, taalscholen en ons bedrijf. Daarom willen we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden en informeren.

Reisadvies

Op dit moment geldt t/m 13 april een algemene reisbeperking in heel Italië en alle taalscholen zijn t/m 13 april gesloten en we verwachten een verlenging van deze periode. Check voor de actuele ontwikkelingen de reisadviezen van Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken!
Wij volgen de situatie in Italië nauw en zo nodig nemen we meteen contact op met cursisten die nog moeten vertrekken!

Kosteloos omboeken of uitstellen van cursus

Het is bij ons altijd mogelijk om een geboekte cursus kosteloos om te boeken naar een later moment, ongeacht de startdatum! Per geval kijken we naar de mogelijkheden. 
Indien je nog geen nieuwe datum weet of als de taalvakantie bijv. geannuleerd moet worden vanwege een negatief (rood) reisadvies ontvang je een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. Je kunt de cursus dan uitstellen tot een later moment!
Kortom ook al gaat je taalcursus niet door, dan ben je je geld niet kwijt! Want je houdt het tegoed en mag je taalvakantie naar een latere datum uitstellen.

Een cursus geboekt vanaf 4 mei?

Voor cursussen die in mei starten verzoeken we iedereen nog even geen actie te ondernemen en de ontwikkelingen af te wachten. En ook dan geldt dat je altijd nog kosteloos kunt omboeken naar een later moment en anders ontvang je een voucher! 

We hebben te maken met zo’n uitzonderlijke situatie die we in 30 jaar nog nooit eerder meegemaakt hebben en stellen ons op het standpunt dat het gerechtvaardigd is om af te wijken van de annuleringsvoorwaarden die onder – onder normale omstandigheden – gelden. Ook de diverse Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties hanteren de mogelijkheid om kosteloos om te boeken (of geven een voucher). Wij doen ons uiterste best voor al onze cursisten en rekenen op je begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

We proberen iedereen zo goed mogelijk te informeren en oplossingen te bieden, als de taalvakantie nu niet kan doorgaan.
Heb je vragen of wil je overleggen, bel ons (0345 520 152) of mail ons op info@italstudio.nl, zie ook contact !

Andrà tutto bene
                        Het komt allemaal goed!