CORONA UPDATE

Coronavirus – update

Vanaf vanaf 15 juni is het weer toegestaan om naar Italië reizen en vrijwel alle taalscholen zijn geopend, op een enkele uitzondering na. De situatie in Italië is vrij goed onder controle en we hebben al weer vele cursisten gesproken die er naar volle tevredenheid een taalcursus gevolgd hebben of nog volgen.
Neem gerust contact met ons op, als je vragen hebt.

Reisadvies

Ook in Italië gelden algemene veiligheidsregels, zoals het houden van 1 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht in openbaar vervoer en besloten openbare ruimtes.
Per regio kunnen andere regels gelden, bijv. in de regio’s Puglia, Sardinië, Sicilië en Calabrië moet je je vooraf registreren:
Puglia via https://limesurvey.istsvc.regione.puglia.it/index.php/119341?lang=it (Engels)
Sardinië via https://sus.regione.sardegna.it/sus/covid19/regimbarco/init?lang=en (Engels)
Sicilië via https://siciliasicura.costruiresalute.it/welcome (Engels)
Calabrië via https://home.rcovid19.it/ (ook in Engels)

Check zelf vóór vertrek welke regels er gelden en houd je daar ook aan. Blijf op de hoogte van het nieuws via reisapp of online reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ANWB Reiswijzer.

Annulering

Nu de scholen gewoon geopend zijn, gelden de normale annuleringsvoorwaarden als je zelf een taalcursus annuleert (bijv. omdat je niet wilt/kunt reizen). 

Met Italstudio gaat het goed en we werken hard om alles goed te regelen voor onze cursisten. Met de steun en het vertrouwen van onze cursisten, in combinatie met de sterke positie die we in al die jaren hebben opgebouwd, staan wij sterk. We willen hierbij al onze cursisten bedanken die ons tot nu toe gesteund hebben!
Grazie mille!

Heb je vragen of wil je overleggen, bel of mail ons, contact !

Andrà tutto bene
                        Het komt allemaal goed!