CORONA UPDATE

Coronavirus – update

Vanaf vanaf 15 juni is het weer toegestaan om naar Italië reizen. Je kunt dus weer een taalvakantie boeken!
Op basis van de informatie die we nu hebben gaan we ervan uit dat je taalvakantie doorgaat. Zo nodig nemen we contact op met cursisten die nog moeten vertrekken!
Inmiddels zijn vrijwel alle  taalscholen al open, slechts enkele nog niet. 
Neem vooral contact met ons op, als je wilt weten welke scholen geopend zijn. 

Reisadvies

Ook in Italië gelden algemene veiligheidsregels, zoals het houden van 1 meter afstand, het dragen van een mondkapje is verplicht in openbaar vervoer en besloten openbare ruimtes en per regio kunnen andere regels gelden!
Check zelf vóór vertrek welke regels er gelden en houd je daar ook aan. Blijf op de hoogte van het nieuws via reisapp of online reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ANWB Reiswijzer.

Kosteloos omboeken van cursus alleen indien school gesloten is

Gezien de omstandigheden rond het coronavirus is een enkele taalschool gesloten en is het mogelijk om bij annulering van de taalvakantie de cursus kosteloos om te boeken naar een later moment of een voucher te ontvangen ter waarde van het betaalde bedrag. Kortom ook al gaat de taalcursus niet door, dan ben je je geld niet kwijt! Want je houdt het tegoed en mag de taalvakantie naar een latere datum uitstellen. 
Maar als je zelf een taalcursus annuleert (bijv. omdat je niet wilt/kunt reizen), dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Met Italstudio gaat het goed en we werken hard om alles goed te regelen voor onze cursisten. Met de steun en het vertrouwen van onze cursisten, in combinatie met de sterke positie die we in al die jaren hebben opgebouwd, staan wij sterk. We willen hierbij al onze cursisten bedanken die ons tot nu toe gesteund hebben!
Grazie mille!

Heb je vragen of wil je overleggen, bel ons (0345 520 152) of mail ons op info@italstudio.nl, zie ook contact !

Andrà tutto bene
                        Het komt allemaal goed!