Italstudio berekent géén bemiddelings- en géén administratiekosten! De prijzen op de site en in de Italstudio brochure zijn de officiële prijzen van de scholen en soms biedt Italstudio zelfs een extra korting!
Zodra je reservering door Italstudio bevestigd is, ontvang je een boekingsbevestiging met kostenoverzicht. Je moet dan meteen per bankoverboeking een aanbetaling aan Italstudio overmaken van gemiddeld 20-30% van het cursusgeld en – voor de meeste scholen – moet je uiterlijk bij aanvang van de cursus het resterende cursusgeld aan de school ter plekke voldoen.
Echter bij de scholen in Urbania, Urbino, Assisi, Todi, Genua, Chiavari, Capo Vaticano, San Remo, Turijn, Ascoli Piceno, Lignano, Perugia, Mola di Bari, Bologna, Lucca, Cagliari, Salerno, Belvedere, Como, Viareggio en bij de Leonardo da Vinci scholen dient de resterende cursussom rechtstreeks aan de school voldaan te worden en dient deze binnen de gestelde termijn in het bezit van de school te zijn (en bij Alghero en Cavaion de restantsom ook aan Italstudio). De informatie hierover stuurt Italstudio in de boekingsbevestiging.
Zie ook de algemene voorwaarden.

Posted in: Veel gestelde vragen