Ontdek de Italiaanse taal en cultuur in één dag!

Reis jij binnenkort naar Florence, Rome, Milaan of Siena en wil je je graag een dag volledig onderdompelen in de Italiaanse taal en cultuur? Italstudio biedt nu ook het cultuurprogramma “Italiaans in de stad” aan.

Tijdens dit cultuurprogramma word je begeleid door een leraar Italiaans, die tevens is gespecialiseerd in kunstgesRomechiedenis. Uiteraard hangt het definitieve programma af van welke locaties jij graag wilt zien of waar je meer van wilt weten.
Ga je – bijvoorbeeld – naar Rome, dan kun je kiezen voor diverse thema’s als: koffie, het Piazza Navona, het Pantheon, de Via Giulia of het Sint-Pietersplein.
Een excursie in de Eeuwige Stad kan er als volgt uitzien: jouw avontuur begint met een les over de filosofie van caffè in een typisch Italiaanse caffetteria, waar je samen met de leraar zult genieten van het ontbijt. Daarna volgt er een wandeling door het historische centrum van Rome. Hij leidt je rond langs de belangrijkste monumenten in de stad en neemt je mee voor een duik in de renaissance en de barok. Vervolgens laat hij je kennismaken met het hedendaagse Rome.

Het bijzondere cultuurprogramma van Italstudio is al te boeken voor € 120 per persoon. Maar het is voordeliger om de excursie met meerdere personen te volgen (€ 75 p.p. bij 2 personen).
Het privéprogramma duurt ongeveer drie uur en is te boeken van maandag t/m vrijdag.

Lees meer bij Florence, Rome, Milaan of Siena