Italiaanse kookcursus in combinatie met een Italiaanse taalcursus

In Italië kun je heerlijk eten. De Italiaanse keuken is divers en leuk om zelf te bereiden. Al duurt het nog even voordat de kerstdagen er weer zijn, het is natuurlijk heel leuk om lekkere Italiaanse recepten te bereiden voor familie en vrienden tijdens de feestdagen. Wij bieden daarom naast een taalcursus ook kookcursussen aan die prima met elkaar te combineren zijn. Wil je nog een Italiaanse kookcursus volgen in combinatie met een taalcursus, dan kan dit bij ons nog voor de kerst.

Je leert veel over de taal en de Italiaanse kookwijze zo kun je met de kerst pronken met jouw kennis. Er is namelijk niets zo leuk als dat iedereen zich jouw kerstdiner nog herinnert aan die fantastische kookkunsten van je vakantie in Italië. Als finishing touch kun je natuurlijk een foutloze Italiaanse menukaart maken voor op tafel, zodat iedereen weet wat er de volgende gang op tafel staat.

Italiaanse kookcursus in combinatie met taalcursus via Italstudio specialist Taalreizen

Locaties voor een Italiaanse kookcursus

Volg in de ochtend een taalcursus en krijg in de middag een kookcursus in een authentieke Italiaanse keuken. Hieronder ziet u de mogelijke locaties. Dit zijn allemaal locaties waar u de Italiaanse kookcursus kunt volgen in combinatie met de taalcursus:

Een Italiaanse kookcursus bij een gastgezin

Het is ook mogelijk om deze cursussen te volgen in een gastgezin, dan verblijf je bij het gastgezin of in je eigen appartement. De mensen van het gastgezin geven je kookles en je kunt dit eventueel weer volgen samen met een taalcursus.

De Italiaanse taalcursus volg je ’s ochtends en de Italiaanse kookcursus volg je ’s middags. Dit is mogelijk op de volgende plekken:

Taormina
Todi
Homestay Puglia
Homestay Toscane
Capo Vaticano

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag verder.
Voor telefonisch contact bel: (+31) 0345 52 01 52. Mailen kan via: info@italstudio.nl.