last minute Taalcursus in Rome

Rome, een prachtige stad om de Italiaanse taal te leren

Rome is een unieke en eeuwenoude stad vol rijke geschiedenis en vol met cultuur. Het is een prachtige stad met talloze bezienswaardigheden waaronder het Colosseum, de toren van Pisa, Vaticaanstad, de Spaanse trappen, Trevifontein, Forum Romanum en nog veel meer. Deze plekken zijn rond september wat rustiger en daarnaast ook aangenaam warm. Daarom kan je een last minute Taalcursus in Rome goed combineren met het bezoeken van bezienswaardigheden. Kortom een prima plek voor een goede, maar vooral ook culturele vakantie.

De romantische wijken bieden mooie parken, een prima plek voor rust en ontspanning en tevens een fijne plek om een cursusboek open te slaan. Op deze plekken zijn bovendien veelal lokale Italianen te vinden die het vaak hartstikke leuk vinden om een praatje te maken. Wil je echter jezelf verstaanbaar maken dan kan dat soms lastig zijn, want niet alle Italianen spreken Engels. Wij bieden in september een complete last minute Taalcursus in Rome aan.

Italiaanse taalcursus in Rome

Taalschool Scuola Leonarde Da Vinci

Italiaans leren in Rome kan in Scuola Leonardo Da Vinci. De school ligt midden in het oude centrum van Rome tussen Piazza Navona  en de Engelenburcht het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens deze cursus zal je veel nieuwe mensen leren kennen. Deze Italiaanse taalschool is voorzien van aangename faciliteiten:

  • Persoonlijke hulp
  • Informele sfeer
  • professioneel
  • Ruime lokalen
  • Gratis Wi-Fi

De lessen zijn naast leerzaam ook afwisselend en op ieder gewenst niveau. De  Italiaanse taalcursus is er voor alle leeftijden. Ook bestaat de mogelijkheid om een spoedcursus Italiaans te volgen. Dit is uiteraard afhankelijk van de tijd die je er voor wilt nemen. De leraren in deze Italiaanse taalschool zitten vol met energie en enthousiasme. Ze vinden het heel leuk om je nieuwe dingen bij te leren.

In de nabije omgeving van de school in Rome liggen allerlei Italiaanse restaurantjes en cafés. Een prima plek om je Italiaans lessen in te zetten voor een bestelling of leuk gesprek.

Prijzen en informatie over een last minute taalcursus in Rome

Wil jij een nuttige vakantie combineren met Italiaanse cultuur? Dan bestaat er een mogelijkheid om in een paar weken een taalcursus te volgen bij de Scuola Leonardo Da Vinci.
Neem een kijkje bij onze cursussen via deze pagina of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.
Voor telefonisch contact bel: (+31) 0345 52 01 52. Mailen kan via: info@italstudio.nl. Langskomen mag ook hier kun je een afspraak voor maken.