Italstudio Italië-specialist


Al 30 jaar Italië-specialist in taalreizen en studies Italië

Ingrid Veringa
Ingrid

Italstudio taalreizen is in 1990 opgericht door Ingrid Veringa-Knoll en is gespecialiseerd in taalreizen en studies Italië.
Na een universitaire studie Italiaanse taal en letterkunde in Leiden en vele jaren werkervaring bij het Italiaans Cultureel Instituut te Amsterdam ontstond het idee om een adviesbureau op te richten voor taalreizen naar Italië. Vanwege het enorm grote aantal Italiaanse taalscholen blijkt er steeds meer behoefte aan objectieve informatie over de kwaliteit van taalscholen en taalcursussen. Inmiddels bestaat het aanbod uit zo’n 45 bestemmingen.

Alle scholen bezoeken wij regelmatig en wij hebben uitsluitend kwalitatief uitstekende scholen geselecteerd. Niet alleen voor een taalreis, maar ook voor een studie (in het Engels) aan een universiteit of kunstacademie in Italië kun je bij Italstudio terecht. Bovendien zijn de cursussen en huisvesting bij Italstudio aantrekkelijk geprijsd, zo is een taalreis zeer betaalbaar!

Janine

Lees meer over studeren in Italië en over Italstudio in “Il Giornale”…

Janine Morshuis heeft jarenlange ervaring in de reisbranche en haar kennis van de Italiaanse taal en cultuur is enorm gegroeid. Ook zij heeft inmiddels vele scholen persoonlijk bezocht en kan nieuwe cursisten goed van dienst zijn bij het beantwoorden van hun vragen en het bepalen van hun keus.

 • groot en veelzijdig aanbod in heel Italië
 • cultuur, gastronomie, sport, muziek, kunst
 • onze passie voor de Italiaanse taal- en cultuur!
 • zowel voor jongeren als voor ouderen
 • betrouwbare informatie en eerlijk advies
 • persoonlijke service en transparant
 • ons motto: leren moet ook leuk zijn!
 • géén boekingskosten!
 • lage prijzen en speciale Italstudio kortingen
 • alleengaand? Geen probleem: 80% van de cursisten gaat alleen!

Vraag voor meer informatie de Italstudio brochure aan of download een pdf van onze brochure.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken, vraag gerust telefonisch of via e-mail een vrijblijvend advies, wij helpen je graag om alles op een rijtje te zetten. Mail ons als je nog specifieke vragen hebt.


Waarom Italstudio


Waarom Italstudio
 • Italstudio is dé specialist in taalreizen en studies in Italië
  Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. In onze brochure en deze website kun je heel veel informatie vinden, maar je kunt ook altijd bij ons terecht met je vragen!
  Wil je weten hoe het er in het algemeen aan toe gaat, ga naar algemene informatie.
 • Het grootste en meest veelzijdige cursusaanbod in Italië
  Italstudio heeft ruim 45 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren in huis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils! Lees meer over onze programma’s.
 • We kennen alle scholen en medewerkers persoonlijk  
  Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! Wij kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen. Lees meer over de taalscholen.
 • Betrouwbaar en deskundig advies
  Een persoonlijke benadering  en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site is slechts een hulpmiddel bij het maken van je keuze meer niet. Rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een eerlijk en persoonlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem contact met Italstudio op.
 • Mond-tot-mond reclame, het beste bewijs voor kwaliteit
  Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees de reacties van cursisten op deze site.
 • Géén bemiddelingskosten en géén administratiekosten
  De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting! Lees verder over de prijzen.

studentes in Rimini