Italstudio hanteert lage prijzen! Waarom?
Omdat wij vinden dat Italiaans leren in Italië betaalbaar moet zijn voor iedereen!
Een goede cursus hoeft niet duur te zijn, een hoge prijs staat niet altijd voor kwaliteit. Een bekwame, enthousiaste docent, goed lesmateriaal, een kleine klas en een prettige lesomgeving zijn het allerbelangrijkste. Als je niet al te veel eisen stelt aan de accommodatie, kun je al voor weinig geld enkele maanden in Italië verblijven. Uiteraard kun je ook duurdere accommodatie met meer comfort reserveren.
De prijzen van cursussen en accommodatie worden bij iedere school vermeld.
Klik op alle taalscholen en je vindt ons complete aanbod.

Geen boekingskosten!

Wij houden de prijzen laag door de prijzen van de cursussen en de accommodatie niet te verhogen met extra toeslagen of administratiekosten! Onze bemiddeling wordt door de scholen bekostigd en niet door de cursisten!
Ter illustratie hiervan vermelden wij alle prijzen in euro’s van zowel de cursussen als van de accommodatie. Sommige scholen berekenen inschrijfgeld en in die gevallen staan de bedragen onder de tabellen met de cursusprijzen. Diezelfde prijzen berekenen de scholen namelijk aan iedereen die zich inschrijft voor een cursus, al dan niet met accommodatie.
In een aantal gevallen zijn de prijzen van Italstudio zelfs lager dan de officiële prijzen van de scholen, omdat wij korting voor onze cursisten bedongen hebben.
Op deze website vind je van elke school de prijzen, data en het volledige programma vermeld per school. Uiteraard staan wij altijd tot je beschikking als je toelichting of advies wenst.

Het cursusgeld houdt over het algemeen in

Inschalingtest, cursuslessen, lesmateriaal, certificaat van deelname en studentenpas, die vaak korting op verschillende plaatselijke faciliteiten geeft (varieert per school).

activiteitenschema