Bekijk ook reactie over:
Alghero Ascoli Piceno Assisi Belvedere Bologna Koine Bolognalingua Cagliari Cavaion Veronese Chiavari Como Fashion-Art-Design Florence Geen categorie Genua Homestay Castelli Romani Homestay Puglia Homestay Toscane Kookcursus Kookworkshops Lignano Lucca Micciano Milaan Mola di Bari Montepulciano Napels Nieuws Otranto Perugia Portico di Romagna Ravenna Rimini Rome Salerno San Remo Santa Domenica Siena Studeren Taalreizen Taormina Todi Trieste Turijn Urbania Urbino Venetië Verona Viareggio

Martine Van de Voorde, (Algemeen, Belvedere, Taalreizen)

De samenwerking met Italstudio was perfect. Duidelijk en volledig volgens mijn verwachtingen. Aanrader!
Vorig jaar had ik een taalvakantie bij EF geboekt en dat was onder mijn verwachtingen gebleven. Weinig opgestoken.

Lerares Monica: heel fijne dame! Ook zij gaf me een relaxt gevoel. Zij is een uitstekende taallerares. Ze legt alles duidelijk uit, heeft een fijne manier van lesgeven. Echt perfect!
Ik heb enorm veel van haar opgestoken. De lessen waren intens: 4-5 uur per dag gedurende 4 dagen + in de namiddag ‘compito’. Maar zo nuttig. TOP!! 

Hotel Shanti House: Ik arriveerde op een regenachtige, donkere zondagavond in Shanti House. Er was geen permanentie maar er hing wel een briefje met een telefoonnummer op de deur. Ik belde en binnen minder dan 5 minuten was Heidi daar om mij binnen te laten. Ik kreeg een korte, duidelijke uitleg en voelde me dadelijk op mijn gemak. Heidi zorgde iedere dag voor een lekkere lunch. Diner in het familierestaurant in het centrum van Morro d’Alba was fantastisch lekker. En op woensdag organiseerde ze een BBQ voor alle gasten en de hele buurt. Shanti House is heel mooi, netjes en rustig gelegen. 

Roos Eendebak, 1 week privéles, Belvedere Ostrense (Algemeen, Belvedere, Taalreizen)

De informatievoorziening en afhandeling van Italstudio is goed verlopen.
Monica is een goede lerares, geeft goed en efficiënt les. Het is ook prettig dat ze de Nederlandse taal machtig is, zodat als het echt nodig was even toelichting in het Nederlands gegeven kon worden.
Hotel Shanti House is heerlijk om te verblijven en de gastvrouw doet alles op een prettige manier om het verblijf zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
En ik heb genoten van Le Marche, fantastisch stukje Italië!

Mariet Jonkers, 1 week minigroep, Belvedere (Belvedere, Taalreizen)

In september was ik een week te gast in Shanti house te Morro d’Alba. ’s Morgens kreeg ik les van Monica, samen met drie andere cursisten. ’s Middags vaak lui aan het zwembad, de temperatuur was dagelijks nog boven de dertig graden.
Je bent een week intensief met de Italiaanse taal bezig, heerlijk, maar soms ook pittig. Monica geeft op een plezierige en duidelijke manier les. En ook met allerlei vragen over de omgeving kun je bij haar terecht.
Het verblijf in Shanti house is ook echt geen straf. Heidi verzorgt haar gasten met véél enthousiasme. Al met al was het een leerzame én ontspannende week, zeker voor herhaling vatbaar.

Alexandra van Bemmel, 1 week minigroep, Belvedere (Belvedere, Taalreizen)

Shanti House in Morro d’Alba is ons goed bevallen met enthousiaste Heidi.
De lessen van Monica waren zeer goed en fundamenteel. Er zat een hele goede opbouw in de lessen.
Ook fijn dat ze haar lessen uitgewerkt had in een reader, waar ik nu nog plezier van heb. En voordat de lessen begonnen had ze me thuis al een test toegestuurd.
Complimenten voor Monica!

Monique en Nina, 1 week taalcursus, Morro d'Alba (Belvedere, Taalreizen)

Na een hartelijke ontvangst door Monica op de luchthaven van Ancona, werden wij met open armen ontvangen in Villa Shanti House. Reeds na de korte uitleg over het programma van de komende week waren wij blij verrast over wat ons allemaal te wachten stond. Deze week waren wij de enige twee cursisten en alles werd in het werk gesteld om het ons naar de zin te maken. Met recht kunnen wij zeggen dat wij nog nooit zo verwend zijn. Naast de intensieve en leerzame taallessen in de ochtend hebben we tevens mogen genieten van de enorme gastvrijheid en gedrevenheid van “i Marchegiani”. De vele uitstapjes hebben dan ook een geweldige indruk achtergelaten van de voor ons nog onbekende streek.