Bekijk ook reactie over:
Alghero Ascoli Piceno Assisi Belvedere Bologna Koine Bolognalingua Cagliari Capo Vaticano Chiavari Como Fashion-Art-Design Florence Geen categorie Genua Homestay Castelli Romani Homestay Puglia Homestay Toscane Kookcursus Lanciano Lignano Lucca Micciano Milaan Mola di Bari Montepulciano Napels Nieuws Otranto Perugia Portico di Romagna Ravenna Rimini Rome Salerno San Bartolomeo al Mare San Remo Siena Studeren Taalreizen Taormina Todi Trieste Turijn Urbania Urbino Venetië Verona Viareggio

Roos Eendebak, 1 week privéles, Belvedere Ostrense (Algemeen, Belvedere, Taalreizen)

De informatievoorziening en afhandeling van Italstudio is goed verlopen.
Monica is een goede lerares, geeft goed en efficiënt les. Het is ook prettig dat ze de Nederlandse taal machtig is, zodat als het echt nodig was even toelichting in het Nederlands gegeven kon worden.
Hotel Shanti House is heerlijk om te verblijven en de gastvrouw doet alles op een prettige manier om het verblijf zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
En ik heb genoten van Le Marche, fantastisch stukje Italië!

Mariet Jonkers, 1 week minigroep, Belvedere (Belvedere, Taalreizen)

In september was ik een week te gast in Shanti house te Morro d’Alba. ’s Morgens kreeg ik les van Monica, samen met drie andere cursisten. ’s Middags vaak lui aan het zwembad, de temperatuur was dagelijks nog boven de dertig graden.
Je bent een week intensief met de Italiaanse taal bezig, heerlijk, maar soms ook pittig. Monica geeft op een plezierige en duidelijke manier les. En ook met allerlei vragen over de omgeving kun je bij haar terecht.
Het verblijf in Shanti house is ook echt geen straf. Heidi verzorgt haar gasten met véél enthousiasme. Al met al was het een leerzame én ontspannende week, zeker voor herhaling vatbaar.

Alexandra van Bemmel, 1 week minigroep, Belvedere (Belvedere, Taalreizen)

Shanti House in Morro d’Alba is ons goed bevallen met enthousiaste Heidi.
De lessen van Monica waren zeer goed en fundamenteel. Er zat een hele goede opbouw in de lessen.
Ook fijn dat ze haar lessen uitgewerkt had in een reader, waar ik nu nog plezier van heb. En voordat de lessen begonnen had ze me thuis al een test toegestuurd.
Complimenten voor Monica!

Monique en Nina, 1 week taalcursus, Morro d'Alba (Belvedere, Taalreizen)

Na een hartelijke ontvangst door Monica op de luchthaven van Ancona, werden wij met open armen ontvangen in Villa Shanti House. Reeds na de korte uitleg over het programma van de komende week waren wij blij verrast over wat ons allemaal te wachten stond. Deze week waren wij de enige twee cursisten en alles werd in het werk gesteld om het ons naar de zin te maken. Met recht kunnen wij zeggen dat wij nog nooit zo verwend zijn. Naast de intensieve en leerzame taallessen in de ochtend hebben we tevens mogen genieten van de enorme gastvrijheid en gedrevenheid van “i Marchegiani”. De vele uitstapjes hebben dan ook een geweldige indruk achtergelaten van de voor ons nog onbekende streek.

 

W.E. de Boer, 1 week privéles, Belvedere (Belvedere, Taalreizen)

Hierbij mijn ervaringen m.b.t. de cursus die ik begin mei volgde in Belvedere Ostrense bij Monica Baldelli. Dit betrof een privé conversatiecursus van 1 week. Ik had een paar jaar eerder ook een (groeps-) cursus bij haar gevolgd en daarover was ik tevreden, vandaar de keus.
Hoewel bij zo’n privé-cursus de confrontatie heel direct is, is mij dit toch uitstekend  bevallen. De lessen gaf ze aan huis, erg comfortabel en verzorgd lesmateriaal.
Het Italiaans leren wordt in de loop van de jaren niet gemakkelijker maar op deze manier, eventueel samen met een beperkt  aantal andere cursisten, is het aantrekkelijk. Zeker als aansluitend nog andere delen van Italië bezocht worden.
Kortom, uw bemiddeling m.b.t. de cursus was uitstekend. Volgend jaar verder!