Bekijk ook reactie over:
Alghero Ascoli Piceno Assisi Belvedere Bologna Koine Bolognalingua Cagliari Cavaion Veronese Chiavari Como Fashion-Art-Design Florence Geen categorie Genua Homestay Castelli Romani Homestay Puglia Homestay Toscane Kookcursus Kookworkshops Lignano Lucca Micciano Milaan Mola di Bari Montepulciano Napels Nieuws Otranto Perugia Portico di Romagna Ravenna Rimini Rome Salerno San Remo Santa Domenica Siena Studeren Taalreizen Taormina Todi Trieste Turijn Urbania Urbino Venetië Verona Viareggio

Lida van der Windt-Verweij, 1 week privéles, Chiavari (Algemeen, Chiavari, Taalreizen)

Voor de 1e keer via Italstudio, op privéles in Italie, in Chiavari, is mij enorm goed bevallen.
Na de ontvangst op maandagmorgen eerst een rondleiding gekregen door Chiavari met de lerares, waarna de lessen startten. Vanwege de huidige omstandigheden konden de lessen niet op de school Nel Blu gegeven worden maar waren deze thuis bij de lerares wat ik juist erg leuk vond en zeker niet vervelend.
Ik heb veel geleerd, de lerares begreep mij goed en legde alles duidelijk en rustig uit, gaf mij ook veel tips over de omgeving en de typische lokale producten.
Het was een mooie taalervaring in een leuke badplaats Chiavari, wat bij velen niet erg bekend is maar zeker de moeite waard is om te verblijven!

S.A., 1 week standaard, Chiavari (Algemeen, Chiavari, Taalreizen)

De ontvangst bij de school in Chiavari was zeer warm en familiair. Er werd me gevraagd wat ik graag zou leren en hiermee werd rekening gehouden. Ook werd me regelmatig gevraagd of ik alles goed begreep.
De indeling op niveau was naar wens, ik kon het goed volgen en het was ook niet te makkelijk.
Ik was tevreden over de leraar en vond de lesmethode van de school goed.
Alles heeft aan mijn verwachting voldaan, ik was aangenaam verrast! Het was een leuke en leerrijke ervaring!

Geer, 1 week privélessen, Chiavari (Algemeen, Chiavari, Taalreizen)

Mijn tijd in Chiavari was geweldig, de school Nel Blu was voor mij perfect …ook de ontvangst was heel gastvrij !
Ik vond het fijn om de privélessen te volgen, ze waren duidelijk en goed te begrijpen.
Ook het contact met de andere studenten in de pauze was heel leuk! We zijn de laatste avond nog met z’n allen wezen eten incl. de leraressen.
Alleen ik vindt een weekje te kort…… dus ik ga weer terug voor vervolg van de Italiaanse taal!
Niet te vergeten Sadia wat is dit een geweldige vrouw en heel behulpzaam! Het was heel fijn om daar een week in huis te zijn!!
En jullie van Italstudio ook heel erg bedankt voor alle goede zorgen, het was tot in de puntjes geregeld !