Bekijk ook reactie over:
Alghero Ascoli Piceno Assisi Belvedere Bologna Koine Bolognalingua Cagliari Cavaion Veronese Chiavari Como Fashion-Art-Design Florence Geen categorie Genua Homestay Castelli Romani Homestay Puglia Homestay Toscane Kookcursus Kookworkshops Lignano Lucca Micciano Milaan Mola di Bari Montepulciano Napels Nieuws Otranto Perugia Portico di Romagna Ravenna Rimini Rome Salerno San Remo Santa Domenica Siena Studeren Taalreizen Taormina Todi Trieste Turijn Urbania Urbino Venetië Verona Viareggio

Zaphira Bor, 2 weken standaard, Genua (Algemeen, Genua, Taalreizen)

Mijn verblijf in Genua was een geweldige ervaring. Ik verbleef ik een appartement met drie lieve studenten. Mijn kamer was ruim en ik vond het fijn dat het er schoon en rustig was, afgezien van de winkel onder mijn raam, maar de conversaties daar waren weer een goede oefening :).
Ik heb veel geleerd op de talenschool, waar een gezellige sfeer heerst en iedereen is supervriendelijk. Het was makkelijk om contact te maken met medestudenten. Het niveau van de les was goed en de lesstof vond ik interessant en grappig.
Verder is de stad prachtig en rijk aan cultuur. Ik heb heerlijk gegeten en gedronken en genoten van de unieke sfeer op de pleintjes en in de straten. Er zijn prachtige strandjes aan de Ligurische kust die makkelijk per bus of trein te bereiken zijn. Ik hoop zeker weer terug te keren!

Iris London, 4 weken standaard, Genua (Genua, Taalreizen)

Afgelopen zomer heb ik een geweldige tijd in Genua gehad! Het appartement was erg mooi en ruim, en ik werd al snel bevriend met de huisgenoten. Verder is Scuola Tricolore een gezellige school, de docenten zijn heel enthousiast waardoor het als beginner toch nog te volgen was. Ik heb in vier weken tijd heel veel geleerd:) Genua zelf (en omgeving) beviel heel goed, het is niet zo’n hele toeristische stad waardoor je de kans krijgt om de Italianen zelf ook te leren kennen, en Italiaans te spreken. Verder zijn er genoeg bezienswaardigheden en is er altijd tijd voor een aperativo in Porto Antico. Als leuke bijkomstigheid heb ik nu allemaal lieve, leuke vrienden erbij, uit Italië, maar eigenlijk over de hele wereld 🙂 Arrivederci!

Annelies, 4 weken standaard, Genua (Genua)

Arrivederci Richard, Rossana e Erika!
Mi sono divertita molto qui a Genova e è veramente incredibile tutte le cose che ho imparato durante il mese scorso.
Vi auguro buona fortuna con la scuola!
Tanti baci e ciao, ciao, ciao, ciao ciao!

Asha, 2 weken standaard, Genua (Genua)

Ciao Richard, Rossana, Erika en de anderen!
Bedankt voor de leuke en inspirerende lessen. Ik heb ontzettend veel geleerd in de afgelopen twee weken. Jullie hebben echt een hele mooie talenschool. Ik zal de school zeker aanbevelen bij geïnteresseerde vrienden e.d.
Take care, tot ziens!