Bekijk ook reactie over:
Alghero Ascoli Piceno Assisi Belvedere Bologna Koine Bolognalingua Cagliari Cavaion Veronese Chiavari Como Fashion-Art-Design Florence Geen categorie Genua Homestay Castelli Romani Homestay Puglia Homestay Toscane Kookcursus Kookworkshops Lignano Lucca Micciano Milaan Mola di Bari Montepulciano Napels Nieuws Otranto Perugia Portico di Romagna Ravenna Rimini Rome Salerno San Remo Santa Domenica Siena Studeren Taalreizen Taormina Todi Trieste Turijn Urbania Urbino Venetië Verona Viareggio

Jeanine Peijnenburg, online privelessen, bij Paola van homestay Castelli Romani (Algemeen, Homestay Castelli Romani)

Nadat ik een paar jaar geleden bij Paola Pica was geweest in Rocca Priora, heb ik samen met een vriendin in de coronaperiode via Skype les bij haar genomen. Geweldig!
Het is net zo gezellig als het bij haar thuis was en we leren ongelooflijk veel. Zij is een erg prettige en goede lerares en wij hebben een leuke mix van conversatie, grammatica en de toepassing daarvan.

Jeanine Peijnenburg, 1 week privé bij homestay Castelli Romani (Homestay Castelli Romani, Taalreizen)

Een verblijf bij Paola Pica is zeker aan te raden. Vooral studenten die al redelijk goed Italiaans spreken kunnen bij haar de puntjes op de i leren zetten. Maar zij kan ongetwijfeld minder ervaren studenten veel kennis en liefde voor de taal bijbrengen.
Rocca Priora ligt in een prachtige omgeving en het huis van Paola is heel prettig.

Jeanette en Hans Dohmen, duo-privélessen, Homestay Castelli Romani (Algemeen, Homestay Castelli Romani)

Na aankomst bij Paola in haar huis op een heuvel in de directe omgeving van Rome werden wij zeer gastvrij ontvangen en genoten wij van een heerlijke Italiaanse avondmaaltijd.
Ondanks dat wij vaak in Italië komen spraken wij geen woord Italiaans. Maar dat is met deze cursus veranderd. Dagelijks kregen wij ’s ochtends 3 uren Italiaanse les en ’s avonds voor het diner nog eens een tutorial van 2 uur.
In slechts 6 dagen tijd heeft Paola ons kennis laten maken met haar taal en vinden wij zelf dat wij veel geleerd hebben in een korte tijd. Paola houdt rekening met het leertempo van de leerlingen en stelt dit direct bij door, als het nodig is, individueel lessen te geven.

Naast haar liefde voor de Italiaanse taal is Paola ook een goede kok, die rekening houdt met de wensen van haar gasten.
Omdat wij de hele week bij Paola gelogeerd hebben en zij slechts 1 gastenkamer heeft is het duidelijk dat Paola les geeft aan 1-2 mensen tegelijk. Wij kregen privéles.
Daarnaast is er veel natuur en cultuur in de omgeving waarvoor ’s middags ruim tijd aanwezig is om dit te gaan bezoeken.
Kortom: een echte aanrader!