Bekijk ook reactie over:
Alghero Ascoli Piceno Assisi Belvedere Bologna Koine Bolognalingua Cagliari Cavaion Veronese Chiavari Como Fashion-Art-Design Florence Geen categorie Genua Homestay Castelli Romani Homestay Puglia Homestay Toscane Kookcursus Kookworkshops Lignano Lucca Micciano Milaan Mola di Bari Montepulciano Napels Nieuws Otranto Perugia Portico di Romagna Ravenna Rimini Rome Salerno San Remo Santa Domenica Siena Studeren Taalreizen Taormina Todi Trieste Turijn Urbania Urbino Venetië Verona Viareggio

Anouk Pruim, 1 week minigroep, Micciano (Algemeen, Micciano, Taalreizen)

Ik ben weer thuis na een heerlijke week in Micciano!

Andrea is een zeer professionele, geduldige en aardige leraar. Het Italiaans spreken was niet altijd gemakkelijk en de dagen waren intensief, maar we hebben veel geleerd! En samen met Andrea veel van de omgeving gezien.

Annet en Geert zijn zeer gastvrij en verzorgend, het huis is fijn en de omgeving prachtig!

Ik kan het iedereen aanraden en kom zelf zeker nog eens terug!

les van Andrea op terras in Micciano

 

Sandra Eveleens, 1 week minigroep, Micciano (Algemeen, Micciano, Taalreizen)

Wij hebben een gewéldige week gehad in Micciano. De kleine groep klikte enorm.
En Andrea heeft weer alles uit de kast gehaald om ons te laten leren. Hierbij een foto van een drankje na een activiteit (wandeling vanaf verblijf naar prachtig plaatsje over een berg). Daar een wijntje voor de liefhebbers gedronken.

Rennie, Mariëtte, Sonja en Jacqueline, 1 week minigroep, Micciano (Algemeen, Micciano, Taalreizen)

7 Jaar geleden begonnen wij ons jaarlijkse avontuur via Italstudio in Micciano…het werd een onvergetelijke cursusweek en toen wisten wij al: hier willen we ooit terugkeren! Na verscheidene taalcursussen op steeds weer een andere plek in Italië, hadden we behoefte ons wederom onder te dompelen in het prachtige landschap, de gastvrijheid, de enorme verwennerij, het gemoedelijke en de relaxte lemiciano 4 cursistenssen op de Podere Provinca van Geert en Annet. We hebben met onze enthousiaste verhalen een 4e vriendin over weten te halen met ons mee te gaan naar waar het ooit begon!

Terugkeren naar een plek waar het ooit zo fijn was, houdt het risico in dat de herinneringen enigszins zijn geïdealiseerd, de verwachtingen (te) hoog gespannen en het dan tegenvalt…..in dit geval is dat absoluut niet aan de orde! Wat hebben wij weer enorm genoten! Er zijn niet genoeg superlatieven te noemen voor onze ervaringen en de verschillende reviews teruglezend, wordt het lastig origineel te schrijven!

Geert heeft ons prachtige plekken laten zien, andere dan 7 jaar geleden; Annet verwende ons wederom met allerlei lekkernijen, zij wist zelfs op verrassende wijze rekening te houden met een best lastig dieet, de lessen waren weer heel leerzaam en de klik met de docente bijzonder! Alles was mogelijk deze week, zelfs werd de openhaard in de loggia aangestoken toen het iets te fris werd maar we toch graag “buiten” les wilden hebben!

Kortom: het was weer onvergetelijk! Het concept dat Geert en Annet bieden blijft uniek en maakt dat wij wederom met heimwee terug denken en het verlangen hebben ooit weer terug te keren, hoe leuk onze andere taalreisjes ook waren en worden!

4 hele enthousiaste cursisten: Rennie, Mariëtte, Sonja en Jacqueline.

Mirjam Schellekens, 1 week minigroep, Micciano (Algemeen, Micciano, Taalreizen)

Ik geniet nog na van een fantastische week in Micciano! We waren met een bijzonder leuk groepje van 4 dames en hebben het heel goed met elkaar gehad. Geert en Annet zijn een geweldige gastheer en gastvrouw, Annet’s kookkunst is beslist fenomenaal. Alle lovende woorden op de site zijn volkomen terecht.
Annet heeft ons de laatste middag nog laten kennismaken met enneagrammen, dat was een heel speciale ervaring en ontdekking.
Andrea is een groot vakman en wist heel knap op ieders niveau in te spelen. We hadden alle 4 onze eigen kwaliteiten en vulden elkaar verrassend goed aan. Het was natuurlijk best vermoeiend om de hele dag Italiaans te horen en te praten, maar heel erg de moeite waard.
Hij heeft ons veel moois in de omgeving laten zien en (last but not least) we hebben vaak en heel hard met elkaar gelachen! Kortom: ga vooral door met Italstudio!

Diane Nysten, 1 week masterclass, Micciano (Micciano, Taalreizen)

Ik wil je alvast laten weten dat ik het een fantastische week heb gevonden in Micciano.
Annet en Geert zijn zo’n fijne mensen voor wie niets teveel is. Ze hebben een prachtig huis in een mooie streek. Annet kookt als geen ander en legt ons in de watjes en Geert is een heel attente man. Ik heb ook genoten van de lessen. Voor mij is het Italiaans werkelijk een passie en Andrea was van ’s morgens tot ’s avonds in de weer om ons toch maar zoveel mogelijk bij te leren.
Zeker voor herhaling vatbaar op dit of nog iets hoger niveau.