Combineer je Italiaanse taalcursus met evenementen in Rome

Een Italiaanse taalcursus in Rome kun je natuurlijk het beste combineren met het bezoek aan een leuk evenement. We zetten de leukste (internationaal bekende) evenementen in Rome voor je op een rijtje, zodat jij de perfect tijd voor je Italiaanse taalcursus in Rome kunt kiezen!

Rock in Roma: 20 juni – 8 juli 2018

Rockfans van over de hele wereld komen naar Rome om hun rockhelden te zien schitteren tijdens Rock in Roma. Dit rockfestival is verspreid over meerdere dagen en headliners zijn onder andere The Killers, The Chemical Brothers en Macklemore. Geniet na je taallessen in Rome van dit gave internationale rockfestival in het Romeinse zonnetje.

> Bezoek de website van Rock in Roma

bezienswaardigheden bij Italiaanse taalreizen via Italstudio evenementen in rome

Sabo Roma: 29 september – 1 oktober

Op de internationale beurs Sabo Roma vind je alles op gebied van wonen en cadeaus. Zo zie je de nieuwste trends in meubels, cadeaus, sieraden en woontextiel. Wil je de Italiaanse taal leren en tegelijkertijd rondstruinen over de Sabo Roma? Boek dan je Italiaanse taalcursus in Rome eind september/begin oktober.

> Bezoek de website van de Sabo Roma

Internationaal Film Festival Rome: 18 – 28 oktober 2018

Ben je meer een cultuurliefhebber? Doe dan midden/eind oktober een Italiaanse taalcursus in Rome en ga naar het Internationale Film Festival! Je ziet de nieuwste (internationale) films en kunt onder andere masterclasses en panels bijwonen. Het hoofdgebouw van het filmfestival is het Auditorium Parco della Musica, maar uiteraard zijn er in de hele stad filmactiviteiten.

> Bezoek de website van het internationaal Film Festival Rome

Gratis naar musea: iedere eerste zondag van de maand

Naast een bezoek aan deze evenementen in Rome kun je natuurlijk ook kiezen voor een museumbezoek. En dat is voordelig, want Rome biedt iedereen gratis museumbezoek aan op iedere eerste zondag van de maand. Tijdens je taalcursus kun je bijvoorbeeld het Colosseum, het Palatino, Forum Romanum, Palazzo Massimo en de Engelenburcht gratis bekijken.

studeren in Italië via Italstudio specialist Taalreizen evenementen in rome

Italiaanse taalcursus met evenementen in Rome

 

Weet jij al welk evenement je wil bezoeken naast je Italiaanse taalcursus in Rome? Italstudio helpt je met het boeken van je Italiaanse taalreis naar Rome. Desgewenst zorgen we voor onderkomen in Rome. Bekijk onze mogelijkheden voor taalcursussen in Rome.

Neem bij vragen contact op met Ingrid en Janine van Italstudio via telefoonnummer 0345-520152 of e-mailadres  info@italstudio.nl.