Vraag informatie aanBekijk cursusaanbod

Als specialist in taal- en cultuurcursussen in Italië heeft Italstudio een zeer groot en veelzijdig aanbod in taalreizen naar Italië. Juist omdat er zoveel aanbod is, helpen wij je graag met het maken van een goede keuze.  Onze passie voor Italië en 30 jaar ervaring willen wij delen met jou!

Hier vind je alle informatie

De voorpret begint nu al op deze site. Ben je benieuwd? Laten wij je rondleiden door onze site!
Wil je weten waar alle bestemmingen in Italië liggen, ga naar bestemmingen.
Meer informatie over ons complete cursusaanbod vind je bij cursusaanbod.
Ga naar een overzicht (per maand) van speciale cursussen, themaspecials, minigroepen enz…
Alle cursussen en scholen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Wil je meer weten over hoe het eraan toe gaat als je een taalcursus volgt, ga naar algemene informatie.
Als je meer wilt weten over wat Italstudio voor jou doet, ga naar Italstudio.

Waarom Italiaans leren in Italië

Het Italiaans is een prachtige taal en steeds meer mensen willen Italiaans leren in Italië of het nu gaat om vakantie, hobby, studie of werk. De taal komt namelijk pas tot leven, wanneer je – naast grammatica en vocabulaire – ook de cultuur, geschiedenis en leefgewoonten van de bevolking leert kennen. Een taalcursus in Italië is daarom hét middel om je onder te dompelen in de Italiaanse maatschappij. Je zult zien: er gaan deuren voor je open als je Italiaans spreekt en wordt alleen maar leuker!
Leukste en snelste manier om Italiaans te leren
Je leert een taal het snelst in het land zelf, op een school waar je in een ontspannen sfeer les krijgt in kleine groepen en waar bekwame, enthousiaste docenten op een afwisselende manier lesgeven. De door ons geselecteerde scholen voldoen hieraan en organiseren tevens een interessant vrijetijdsprogramma. Er zijn cursisten die beweren dat hun taalvakantie in Italië hun leukste vakantie aller tijden was!

rome_ldv_05

Internationale vriendenkring opbouwen

Uit alle delen van de wereld komen je medecursisten, want de taalscholen zijn internationale scholen waar allemaal cursisten komen met dezelfde belangstelling voor de Italiaanse taal en cultuur en dat schept een band. De meeste cursisten gaan ook nog eens alleen, kortom een taalcursus is een aantrekkelijke manier om een nieuwe internationale vriendenkring op te bouwen! Lees bij elke school de reacties van cursisten.

Waarom Italië

Italië is de bakermat van de Europese cultuur, het land biedt enorm veel cultuur, kunsthistorie en geschiedenis. Bovendien heeft Italië een prachtige, afwisselende natuur met bergen, stranden, historische steden en glooiende heuvels, waar je altijd een mooi plekje vindt om je taalvakantie door te brengen. En tenslotte een niet onbelangrijke reden: je hebt een passie voor Italië en wellicht ook voor de Italiaanse keuken en wijnen, die per regio zo verschillend zijn.

Informatie en advies

Stel gerust je vragen, wij nemen de tijd voor je. Bedenk voor je contact opneemt wat je zelf belangrijk vindt en wat het doel van je reis is. Bel, mail of kom langs (op afspraak) en vraag om een vrijblijvend persoonlijk advies!

Vraag informatie aanBekijk cursusaanbod