Boek nu je taalreis!

Onze taal- en cultuurcursussen zijn voor iedereen!
Er zijn programma’s voor cursisten van alle leeftijden en op alle niveaus!

Hoe werkt het op de taalscholen

Bij elke afzonderlijke school vind je de diverse cursussen met prijslijsten en startdata.
Op de eerste lesdag wordt door de school een test afgenomen om je kennisniveau te bepalen, waarna je op het juiste lesniveau ingedeeld kan worden. De scholen hanteren meerdere niveaus en na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.
De lessen worden in het Italiaans gegeven volgens de communicatieve lesmethode, waarbij je op natuurlijke wijze de taal leert, zelfs als beginner!
Tevens zijn er verschillende examencursussen waarbij je een erkend diploma kunt halen.
Alle scholen bieden naast het taalonderwijs ook een cultureel en sociaal activiteitenprogramma.
Lees verder over de internationale taalscholen…

Keuze uit diverse cursustypes

Alle scholen organiseren standaardcursussen van 3-4 lessen per dag en individuele lessen. Het is ook mogelijk een intensieve cursus van 6 lessen per dag te volgen of combinaties van een standaard cursus met individuele lessen. Tevens zijn combinaties mogelijk met culturele lessen als kunsthistorie, literatuur, conversatie, muziek en schilderen. Tenslotte heb je nog de minigroepen en cursussen bij de leraar thuis.
Lees verder over de diverse cursustypes

klas in Firenze

Accommodatie en vervoer

Om een taalvakantie in Italië betaalbaar te houden reserveren wij – kosteloos – accommodatie voor onze cursisten.
Bij elke school staan de prijzen van accommodaties vermeld.
De reis moet je zelf boeken en bij elke school staat wel vermeld hoe je er naartoe kunt reizen. Lees verder over de algemene reismogelijkheden

Inschrijven

Zodra je zeker weet welke cursus je wilt volgen, schrijf je dan zo spoedig mogelijk in. Hoe vroeger je boekt, des te goedkoper wordt vaak de reis en bovendien kunnen wij je eventuele wensen of voorkeuren nog bij de school regelen. Wil je meer weten over het reserveren, lees hier verder

Onze programma’s in het kort
Groepsreizen op maat

voor groepen vanaf 10 personen kunnen we een speciaal programma op maat aanbieden, bijv. voor leraren die met een groep cursisten een studiereis willen maken, maar ook voor scholen, verenigingen en bedrijven.
Vraag een offerte.

Boek nu