Boek nu je taalreis!
Inschrijving

Reservering kan alleen schriftelijk door ofwel het online inschrijfformulier op deze site volledig ingevuld te verzenden ofwel het volledig ingevulde inschrijfformulier uit de brochure van Italstudio op te sturen of te faxen. De inschrijving komt tot stand en is bindend zodra Italstudio het door de deelnemer ingevulde inschrijfformulier ontvangen heeft. Het inschrijfformulier is geen formulier om prijzen of beschikbaarheid op te vragen. Na ontvangst van het inschrijfformulier stuurt Italstudio zo snel mogelijk een boekingsbevestiging.
De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar (uitgezonderd tienerkampen en familieprogramma’s).

Betaling

Uiterlijk 2 dagen na verzending van de boekingsbevestiging dient voor iedere ingeschreven deelnemer de aanbetaling (meestal circa 20-30% van de totale cursussom) aan Italstudio voldaan te zijn. Bij de meeste scholen kan het restantbedrag bij aanvang van de cursus ter plekke aan de school voldaan worden. Echter bij de scholen in Urbania, Urbino, Assisi, Todi, Genua, Chiavari, Santa Domenica, San Remo, Turijn, Ascoli Piceno, Lignano, Perugia, Mola di Bari, Bologna, Lucca, Cagliari, Salerno, Lecce, Belvedere, Como, Viareggio en bij de Leonardo da Vinci scholen, GreenItalian en Madrelingua dient de resterende cursussom rechtstreeks aan de school voldaan te worden en dient deze binnen de gestelde termijn in het bezit van de school te zijn (en bij Alghero en Cavaion de restantsom ook aan Italstudio). De informatie hierover stuurt Italstudio in de boekingsbevestiging.
N.B. Eventuele bankkosten zijn voor rekening van de deelnemer.

Prijzen

De vermelde prijzen gelden per persoon. De prijzen vermeld in de Italstudio brochure komen overeen met de prijslijsten van de afzonderlijke scholen. Italstudio berekent dus geen bemiddelingskosten of administratiekosten aan de deelnemer. Bij de vermelde prijzen is uitsluitend inbegrepen wat in de officiële prijslijsten/folders van de scholen wordt vermeld. Bij wijzigingen kan soms een toeslag in rekening gebracht worden.

Annulering

Annulering dient schriftelijk te geschieden. Bij annulering zijn de volgende bedragen verschuldigd:
a. tot 31 dagen voor aankomstdatum: 30% van de totale cursus-/accommodatiesom;
b. vanaf de 31ste dag tot de 15e dag voor aankomstdatum: 50% van de cursus-/accommodatiesom;
c. vanaf de 15e dag tot de dag van aankomst: 100% van de totale cursus-/accommodatiesom.
N.B. Indien geen accommodatie geboekt is, geldt de startdatum i.p.v. aankomstdatum.
Een school kan ook extra annuleringkosten in rekening brengen!
Er is één uitzondering: de eindexamenregeling van de Scuola Leonardo da Vinci. Deze houdt in: je kunt je aanmelding voor een cursus van 12 weken of langer zonder kosten annuleren als je zakt voor je eindexamen van de middelbare school! Je moet dit wel binnen 1 week na de uitslag schriftelijk of via e-mail melden en (daarna) een bewijs hiervan opsturen naar Italstudio.

Aansprakelijkheid

Italstudio regelt namens de taalscholen de boekingen voor cursus en accommodatie. De verantwoordelijkheid ligt voor alles wat de cursus betreft bij de taalschool en voor de accommodatie bij de verhuurder. Italstudio bemiddelt gratis in geval van problemen.

Reisbescheiden

Uiterlijk 1 à 2 weken voor vertrek ontvangt de deelnemer de reisbescheiden, mits aan de betalingsverplichtingen is voldaan.

Boek nu