Vraag informatie aan
Boek nu je taalreis!
Waarom in Italië

Het voordeel van een volledige onderdompeling in Italië is dat je zowel vóór, tijdens als na de lessen Italiaans hoort en spreekt en jezelf helemaal onderdompelt in het Italiaanse leven. Hierdoor leer je sneller en effectiever, bovendien blijft je kennis beter “hangen”.
Een belangrijk voordeel is ook dat een volledige onderdompelingscursus in Italië veel voordeliger is dan een spoedcursus in Nederland of België (zelfs inclusief reis en verblijf)!

Individuele lessen

Een volledige onderdompeling is meestal een individuele cursus van 4 tot 8 lessen per dag en is bedoeld voor cursisten die in zeer korte tijd de Italiaanse taal willen leren. Het betreft individuele cursussen (of in kleine groep) die geheel zijn toegesneden op de wensen en behoeften van de cursist, voor algemeen of specifiek taalgebruik.
Een individuele cursus kan elke week van het jaar starten en kan in principe aan elke school gevolgd worden!

privéles

Lessen bij leraar thuis

Het is zelfs mogelijk om bij een leraar thuis een cursus te volgen! Voor het leren van een vreemde taal is niets doeltreffender dan te verblijven in nabijheid van een docent die gespecialiseerd is in het onderwijs van zijn eigen moedertaal. Een groot deel van de dag in elkaars gezelschap doorbrengen, terwijl je enkele uren “traditioneel” onderwijs combineert met talrijke stimulansen die het dagelijks leven biedt (tv, lunch, wandelingen, excursies enz.), is de meest natuurlijke en ontspannen manier om vooruitgang te boeken in het leren van een taal.

Voor wie?

Het volgen van individuele lessen bij de leraar thuis is de ideale formule voor iedereen die in minimaal één week zo intensief mogelijk de Italiaanse taal (en cultuur) wil leren op een eenvoudige en natuurlijke wijze, zonder “afgeleid” te worden door andere buitenlanders die hun eigen taal spreken. Omdat je zelf het tempo van de cursus en de activiteiten kunt bepalen, wordt deze manier van onderwijs zeer gewaardeerd door oudere cursisten.

Lessen bij de leraar thuis kun je volgen via Bolognalingua, Homestay Toscane, Homestay Castelli Romani, Homestay Taormina, Homestay Puglia, Belvedere Ostrense en verder in Montevarchi en Otranto.

Meer informatie over volledige onderdompelingscursussen vind je ook hier.

Heb je specifieke vragen of wil je een advies over een geschikte cursus, neem gerust contact met ons op !

Vraag informatie aan