Cindy Neyndorff

Ik heb het heel erg leuk gehad. De school was prima en de lerares Eleonora heel erg goed en molto molto simpatica !
Ik wilde geen test maken omdat ik te weinig van het Italiaans wist en werd op daarom ingedeeld bij niveau 1. Vrijwel alle klasgenoten (inclusief mijzelf) hadden zich voorbereid of hadden al enige kennis van het Italiaans. Hoewel er in mijn papieren iets anders stond, werden de lessen die op 1 mei uitvielen toch vervangen op een ander tijdstip!
Voor mijzelf vond ik een week iets te kort. Ik zou een ander 2 weken aanraden. Maar ik heb echt heel veel geleerd in die week. Je houdt alleen te weinig tijd over om Rome rustig te bezoeken. Daar is de stad gewoonweg te groot voor.
Het appartement waar ik verbleef was uitstekend en de gastvrouw super aardig. En zoals gevraagd lag het appartement niet al te ver van de school. Ik had meteen een goed contact met de gastvrouw en het was een goede leerschool aangezien zij weinig Engels sprak. Dus ik werd gedwongen om alles wat ik leerde direct in praktijk te brengen.
Wij hadden een leuke groep en ik heb er heel aardige kennissen aan over gehouden. Rome is een prachtige stad waarvan ik veel te weinig heb gezien. Ik was niet helemaal voorbereid op het enorme aantal mensen dat zich in Rome bevindt. Zeker een stad om terug te komen en misschien het begin van een persoonlijke traditie om de taal met vakantie te combineren.
Ik zou een ander in ieder geval een dergelijke vakantie aanraden.

Cindy Neyndorff1 week standaardcursus, Rome
Bekijk ook reacties van:
Rome Taalreizen