Eva Eising

Sinds 2005 ga ik elk jaar naar de taalschool in Santa Domenica (Capo Vaticano). Een kleine school met bijzonder enthousiaste docenten in een dorpje aan de kust. Drie weken per jaar ben ik inwoner van dit dorp, waar de bewoners hartelijk zijn en altijd bereid je te helpen met de taal.
Elk jaar tref ik er weer oude én nieuwe vrienden, uit Nederland, Duitsland, Brazilië, Hongarije, USA en noem maar op. Van jong tot oud, iedereen voelt zich hier thuis.
De lessen – bij goed weer altijd buiten! – zijn ontspannen en afgestemd op de studenten. Veel conversatie en vaak zéér geanimeerd! Ook de grammatica en vocabulaire komen aan bod, maar altijd op een relaxte manier, niet te schools.

Marina di Zambrone

 

 

 

 

 

 

 

Na de lessen is er genoeg tijd om uitstapjes te maken in de omgeving, bijvoorbeeld naar Tropea, Capo Vaticano, Pizzo of (zie foto) Marina di Zambrone.
Op loopafstand zijn er stranden die ik nog nooit ergens mooier heb gezien. Helder zeewater, zandstranden omgeven met rotsen. Niet zo vreemd dat veel mensen na hun eerste bezoek terugkeren!

Eva Eising3 weken standaardcursus, Capo Vaticano
Bekijk ook reacties van:
Santa Domenica Taalreizen