Irene Tempert en Simone Appeldoorn

We werden keurig op tijd opgehaald door Simone de chauffeur. Eenmaal aangekomen in het appartement werden we vriendelijk en gastvrij ontvangen door Mw. Cioccia. Het appartement was schoon, maar wel erg eenvoudig en de bedden waren erg hard. Maar Mw. Cioccia (een erg gastvrij en vriendelijk mens) maakte een hoop goed, we hebben samen even boodschappen gedaan, wat een vitaal mens, voor haar leeftijd.
’s Maandags voor het eerst naar school, eerst de schriftelijke toets gedaan en daarna mondeling. Om de twee uur kregen we een andere lerares. De leraressen waren goed en duidelijk, hebben ons veel geleerd, maar ook over de cultuur van Italië en in het bijzonder over Napels. Ook de school was erg leuk, informeel maar ook professioneel. Erg prettige docenten die ook zo lekker duidelijk en niet te snel spraken. Ik heb echt wat geleerd (vooral converseren en dat wilde ik juist graag).
Aan het einde van de week zijn we weer netjes op tijd opgehaald door Simone en naar het vliegveld gebracht. We hebben een leuke, gezellige en leerzame week gehad. En Napels….super, wat een stad, wat een gekke, hectische, maar bijzondere stad, en dan niet te vergeten de Amalfitaanse kust en zijn eilanden, geweldig. Het was allemaal prima geregeld en ik weet zeker dat we dit nog wel eens gaan doen.

 

Irene Tempert en Simone Appeldoorn1 week standaard, Napels
Bekijk ook reacties van:
Napels Taalreizen