Lies Van Hecke

In juni heb ik een taalcursus gevolgd in Lanciano in de school Athena van Dott.ssa Palma. Ik heb een zeer goede week achter de rug. De lessen waren intensief en heel erg nuttig. Ik vond de leerkrachten zeer professioneel en ze hadden een persoonlijke aanpak. Zo hebben ze me op voorhand gevraagd wat ik juist wilde zien en tijdens de week zelf heb ik bvb aangehaald dat ik de nummers wilde herhalen en dat hebben we dan ook gedaan. De lessen waren ook variërend met bijna om het uur een andere leerkracht.
Ook het lesmateriaal is supernuttig. Ik kan nog veel oefeningen thuis maken. Ik volg al een paar jaar Italiaanse les in het avondonderwijs in België en ik geef toe dat ik in Athena het beste onderwijs heb gekregen. Hun manier van les geven is echt goed en nuttig.
Vervolgens verbleef ik ook bij de familie Bruno en zij hebben me zeer goed onderdak gegeven. Ik kreeg de sleutels van hun en mocht gaan en komen wanneer ik wilde. Blijkbaar ontvangen ze al tientallen jaren buitenlandse studenten. En dat merk je ook. Ze zijn heel rustig en relax. Je kan alles aan hen vragen. Kortom, ik heb een superweek beleefd in Lanciano!
En ik wil jullie ook bedanken voor goede website en de goede opvolging.

Lies Van Hecke1 week standaard, Lanciano
Bekijk ook reacties van:
Lanciano Taalreizen