Loes Sassen

We hebben een heerlijke tijd gehad in het kasteel Pergine! Het was een sprookjesachtige omgeving waarmee je je helemaal in de middeleeuwen waande! De eerste avond na aankomst hebben we ook gelijk gedineerd in het restaurant van het hotel wat van zéér goede kwaliteit was.
We hadden elke ochtend les van Monica in de bibliotheek van het kasteel waar het heerlijk koel was. Monica was werkelijk fantastisch! We hebben veel geleerd van haar, veel over de taal, maar ook veel over het land, de cultuur en de politiek van het land. Het was onvergetelijk!
Na de les gingen we heerlijk een uurtje in de kasteeltuin zitten en daarna op pad in de omgeving. Fietsen, naar Trento, Bolzano. Heerlijk!!

De ontvangst in het kasteel was prima. De eerste ochtend was Marleen in de bibliotheek om ons voor te stellen aan Monica en ook de laatste ochtend kwam zij even vragen hoe het allemaal met ons ging. We hebben van Monica zelfs haar email en tel.nummer gekregen zodat we nog door kunnen chatten met haar, wat een schat!!!!

Loes Sassen en Maarten v Gemert

 

Kasteel Pergine (Caldonazzo)

Loes Sassen1 week semi-privéles in kasteel, Caldonazzo
Bekijk ook reacties van:
Caldonazzo Taalreizen