Peter Jonker

Todi is een schitterend historisch stadje in Umbrië. Het is heel centraal gelegen; vanuit Todi zijn de vele historische stadjes in de buurt makkelijk te bereiken. Ook Rome en Perugia zijn goed bereikbaar. De omgeving van Todi is erg mooi. Zelf had ik de beschikking over een huurauto, dat is erg praktisch, maar er zijn ook goede busverbindingen.
Todi is erg rustig. Als je op zoek bent naar een bruisend uitgaansleven kun je beter een andere, wat grotere, bestemming uitzoeken. Het is echter wel mogelijk om heerlijk te eten in Todi, er zijn vele restaurants en de docenten hebben altijd wel enkele goede tips.
De school is klein, dit heeft als voordeel dat er veel persoonlijke aandacht voor de cursisten is. De docenten zijn van een uitstekend niveau, en erg vriendelijk en humoristisch. Het is altijd weer verrassend hoe veel je in (in mijn geval) 2 weken kan leren!
Ik zat in een prima appartement op zo’n 200 meter van de school, aan een klein pleintje. Andere groepsgenoten zaten bij een Italiaanse familie in huis en waren daar ook erg enthousiast over.
De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend en ook deze keer was de boeking (op korte termijn) via Italstudio prima geregeld.
Als je Italiaans wilt leren in een mooie, rustige omgeving op een uitstekende school kan ik iedereen Todi van harte aanbevelen!

Peter Jonker2 weken standaard, Todi
Bekijk ook reacties van:
Taalreizen Todi