Rosalie van den Hoven

Ben inmiddels al een tijdje terug, maar nog niet echt tijd gehad om te reageren hoe ik het heb gehad.
Nou, ik vond het echt geweldig!! Bij aankomst bij het appartement was er een kleine miscommunicatie tussen de mevrouw van het appartement en mij, maar uiteindelijk stond ze toch binnen 20 min. voor de deur. Ik was erg tevreden over het appartement! Hele aardige mevrouw, je had je eigen slaapkamer met 2-persoonsbed en een eigen badkamer. Je hoefde alleen de keuken te delen. Het appartement was ongeveer een kwartiertje lopen naar metrostation Ottaviano. En het was een half uurtje lopen naar de school, helemaal prima!
De school was erg goed ook, hele enthousiaste leraar, leuke mensen. Heel afwisselend, oudste in mijn klas was 55 en de jongste 17. Er werden wel dingen georganiseerd na school,maar aangezien dat allemaal in het Italiaans was, konden wij dat helaas nog niet zo goed volgen. Maar als je een beetje openstaat voor andere mensen maak je erg snel contact en daarom had ik al snel een groepje ontmoet waar ik leuke dingen mee heb gedaan.
Al met al een hele leuke positieve ervaring en ik baalde echt dat ik weer naar huis moest. 2 weken heb je zeker wel nodig om iets van de taal te leren,maar eigenlijk is het nog leuker als je langer kunt blijven. Rome is echt een fantastische stad waar je niet raakt uitgekeken! Ik ga in het voorjaar zeker weer terug!

Rosalie van den Hoven2 weken standaardcursus, Rome
Bekijk ook reacties van:
Rome Taalreizen